Google планує створити спеціальну програму YouTube для гарнітури Apple Vision Pro

Джерело: Hypebeast

Згідно зі звітом The Verge, Google планує запустити спеціальний додаток YouTube для гарнітури Apple Vision Pro. 

“Ми раді бачити запуск Vision Pro, і ми підтримуємо його, забезпечуючи користувачам YouTube чудовий досвід використання Safari. Наразі ми не маємо жодних конкретних планів, але можемо підтвердити, що додаток Vision Pro є у нашій дорожній карті”, — сказала прессекретар YouTube Джессіка Гіббі.

Фото: Getty Images

Наразі користувачі Vision Pro можуть отримати доступ до YouTube лише через веббраузер Safari, оскільки Google слідом за Spotify і Netflix відмовився дозволити своїм програмам iPad працювати на гарнітурі.

Раніше під час інтерв’ю The Verge речник Apple Джекі Рой заявив, що 360-градусні та 3D-відео YouTube недостатньо хороші для Vision Pro. 

“Значна частина цього контенту була створена для пристроїв, які не забезпечують високоякісний просторовий досвід. У деяких випадках цей вміст також може викликати дискомфорт під час руху. Ми зосередили наші зусилля на забезпеченні найкращого просторового медіавдосконалення, включаючи просторові фотографії та відео, Apple Immersive Video та 3D-фільми, доступні на Apple TV”, — додав Рой. 

Google ще не надала точної дати для запуску спеціальної програми YouTube для гарнітури Vision Pro.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.