Микола Тищенко вимагає від Дениса Бігуса звільнитися та працювати в полі

Джерело: Олексій Гончаренко/Telegram

Народний депутат України 9-го скликання Микола Тищенко заявив, що український журналіст та керівник проєкту Bihus.Info Денис Бігус має звільнитися та “працювати в полі”.

Народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко повідомив, що до нього підійшов Микола Тищенко та прокоментував розслідування Дениса Бігуса.

За його словами, Тищенко вимагає від Бігуса, щоб той звільнився. “Бігус має працювати на землі, в полі”, – сказав Микола Тищенко.

“А ще Тищенко розповідає, як зі школи займався міжнародкою. Каже, ще почав цим займатись з радянських часів. Ще з комсомола. І відповідав за напрямок – правоохоронний. А звʼязок з бандитами заперечує. Тищенко образився і пішов”, – повідомив Олексій Гончаренко.

Також він додав, що Микола Тищенко поділився своєю версією щодо історії з Бігусом і сказав, що “це спецоперація російських фсбешників, щоб звільнити керівництво СБУ”.

Через два тижні у межах туру “Eras Tour” Тейлор Свіфт виступить у німецькому місті Гельзенкірхен. На честь концерту виконавиці місто вирішили тимчасово перейменувати у “Свіфткірхен”.

“Нарцис” — це ярлик, який набув популярності протягом останнього десятиліття і застосовується до тих, кого вважають зарозумілим, егоїстичним або самозакоханим. Однак з поширенням цього терміну з’явився інтерес до типу шкоди, яку нарциси можуть завдати оточенню.

Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що інформація про інтерв’ю президента Володимира Зеленського американському журналісту Такеру Карлсону не відповідає дійсності. Раніше той брав інтерв’ю у президента РФ.

У німецькому МВС засудили гравця турецької збірної по футболу Меріха Деміраля у тому, що під час матчу Євро-2024 він показав “вовчий салют” – жест, який асоціюється з турецькою правоекстремістською групою “Сірі вовки”.

Останнім часом прикордонники фіксують все більше спроб нелегально перетнути кордон. Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що чоловіки готові платити “перевізникам” від $3000 до $20 000.