У гонконзькому Діснейленді 12 людей застрягли на американських гірках

Джерело: Reuters

В середу вдень, 7 лютого, у гонконзькому Діснейленді дванадцять осіб застрягли на американських гірках через те, що атракціон Disney Hyperspace Mountain припинив роботу.

Поліцію та пожежну службу викликали на допомогу, й усіх людей врятували з атракціону. Повідомлень про постраждалих і дим чи вогонь на місці події немає, повідомила речниця поліції.

За словами представника пожежної служби, пасажирів зняли з вагона протягом години. За його словами, близько 40 пожежників було направлено в Діснейленд, розташований біля міжнародного аеропорту Гонконгу.

У Діснейленді прокоментували зупинку атракціону.

“З міркувань безпеки спрацювала система керування атракціоном, щоб зупинити атракціон. Один із транспортних засобів, який перевозив 12 пасажирів, був зупинений у положенні, що потребувало допомоги пожежної служби”, – сказав представник компанії.

У Діснейленді додали, що поїздки на атракціоні зупинено, а його роботу відновлять після перевірок.

Американський репер Каньє Вест прибув до Москви і зупинився у центрі російської столиці, стверджує російська продюсерка Яна Рудковська.

За гроші зібрані в турі Сполученими Штатами Америки команда Ірини Федишин придбала понад 50 автомобілів для українських захисників.

Українська військова промисловість запустила серійне виробництво безпілотників-камікадзе, які можуть вражати цілі на відстані понад 1000 кілометрів. Про це повідомив Герман Сметанін, генеральний директор Укроборонпрому.

Новий портрет короля Чарльза III у військовій формі оприлюднили з нагоди Дня збройних сил Великої Британії, який країна цього року відзначала 29 червня.

Парламентська асамблея ОБСЄ 29 червня ухвалила резолюцію, визнавши дії Росії геноцидом українського народу.