На зйомках нового серіалу Marvel помер член знімальної групи

Джерело: BBC News

Член знімальної групи, який працював над майбутнім телесеріалом Marvel “Диво-людина”, помер на знімальному майданчику, впавши з високих крокв.

Інцидент стався в Radford Studio Center в Лос-Анджелесі. Чоловік, який працював такелажником – тим, хто встановлював риштування для кіно- та телеприймачів – згодом від отриманих травм помер.

Управління з охорони праці (OSHA) почало розслідування того, що сталося.

“Наші думки та глибокі співчуття – з його родиною та друзями, і ми підтримуємо розслідування обставин цієї аварії”, – йдеться в заяві представника Marvel.

Ім’я чоловіка поки що не називають.

Чилійські вчені розробили вакцину для стерилізації собак. Відтак тваринам тепер не знадобиться хірургічне втручання для цієї процедури. Особливість вакцини у тому, що вона – зворотня.

Поліція Молодови попередила про плани зірвати вибори президента країни – зокрема шляхом захоплення урядових будівель – злочинними угрупованнями під керівництвом Росії.

В Україні триває 955-та доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 659 тисяч осіб.

5 жовтня відзначають Всесвітній день вчителя, Всесвітній день стомованих хворих, Всесвітній день боротьби з менінгітом та Всесвітній день виготовлення листівок. Християни сьогодні вшановують мученицю Харитину.

Вночі 5 жовтня ворог випустив по Україні понад десяток ударних безпілотників та кілька ракет.