Протягом доби ворог завдав 6 авіаційних ударів по Херсонщині та Миколаївщині

Джерело: Сили оборони півдня України

Протягом доби російські окупанти завдали шість авіаційних ударів із застосуванням 11 керованих авіабомб і 16 некерованих ракет по населених пунктах Херсонщини та крилатої ракети Х-59 по Миколаївщині.

За минулу добу, 7 лютого, армія РФ застосувала 71 FPV-дрон, 4 ударні БпЛА “Ланцет” та скинула з БпЛА різних модифікацій 23 осколкові боєприпаси. 

Жертв серед населення немає.

Минулої доби ворог також 10 разів з артилерії обстріляв Херсон. Росіяни обстріляли Берегове, Молодіжне, Токарівку, Антонівку, Зеленівку, Чорнобаївку, Білозерку на Херсонщині.

Внаслідок російської агресії троє цивільних зазнали поранення. Також пошкоджено багатоповерхівку, адміністративну та господарчу споруди, приблизно десять приватних будинків та три цивільні автомобілі.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.