Волонтери зі «Сміливі відновлювати» допомогли ліквідовувати наслідки атак РФ у Києві (фото)

Джерело: Букви

Волонтери з організації “Сміливі відновлювати” допомогли ліквідовувати наслідки російських атак в Києві у Голосіївському районі.

Фото: Букви

Фото: Букви

Волонтери зі “Сміливі відновлювати” з 2022 року допомагають розбирати завали й прибирати у багатьох пошкоджених під час боїв будинках в Києві та області.

Фото: Букви

Фото: Букви

“Сміливі Відновлювати” — волонтерська ініціатива з відновлення міст і сіл після вторгнення окупантів. Вони допомагають людям, будинки яких постраждали від російського вторгнення. 

Фото: Букви

Фото: Букви

Щовихідних та у робочі дні волонтери ініціативи їздять на толоки в Київській області, переважно в Ірпінь, Бучу, Гостомель та навколишні села.

Фото: Букви

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.