Бейонсе презентувала дві пісні, анонсувавши вихід нового альбому 

Джерело: The Guardian

Американська виконавиця Бейонсе оголосила про випуск нового альбому у березні. Співачка представила дві нові пісні з цієї платівки.

За її словами, другий альбом зі своєї трилогії Renaissance (Відродження) вийде 29 березня.

Два свіжих сингли отримали назви Texas Hold Em і 16 Carriages. Ці пісні свідчать про те, що другий альбом буде поєднанням кантрі з танцювальною та хаус-музикою, що стала основним акцентом першого альбому Renaissance у 2022 році.

BBC наголошує, що перший альбом Renaissance приніс Бейонсе рекордну 32-у нагороду “Греммі”. Майже через рік після цього вона розпочала світове турне Renaissance, яке згодом відтворили у формі фільму.

Сам тур Бейонсе Renaissance зібрав 579 мільйонів доларів США.

Протягом дня, 26 жовтня, армія РФ здійснила 41 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 111 вибухів. 

Фільм “Людина-павук 4” із Томом Голландом в головній ролі вийде в кінотеатрах 24 липня 2026 року.

Станом на 22:00 суботи, 26 жовтня, з початку доби кількість боєзіткнень збільшилась до 159. Українські захисники продовжують хоробро стримувати російських окупантів.

Українську спортсменку Ярославу Магучіх визнали найкращою легкоатлеткою Європи цього року й вона отримала нагороду на European Athletics Awards. 

Колишня міс США Чеслі Кріст, яка у 2022 році скоїла самогубство шляхом стрибка з 60-поверхової будівлі, мовчки боролася з психічним захворюванням.