У Дніпрі троє дітей повалили хрест на могилі загиблого військовослужбовця

Джерело: Головне управління Нацполіції у Дніпропетровській області

У Дніпрі троє неповнолітніх – двоє 13-річних хлопців та 10-річна дівчинка – повалили надгробний хрест на могилі українського захисника на одному з місцевих цвинтарів Новокодацького району Дніпра.

Правопорушення скоєно 10 лютого. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили, що до пошкодження місця поховання військовослужбовця причетні троє дітей.

За вчинене правопорушення до відповідальності притягнули батьків дітей. На них склали адміністративні протоколи за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Правоохоронці направлять протоколи до суду на розгляд та прийняття рішення.

Також правоохоронці поспілкувалися з порушниками про недопущення аналогічних випадків у майбутньому. З батьками дітей поліцейські провели бесіди щодо належного виховання дітей, контролю за їх місцезнаходженням та вчинками.

  • У Черкасах невідомі пошкодили ялинку на могилі загиблого військового Олександра Коцуконя. Невідомі поцупили ялинкові прикраси, які напередодні залишила його мати Оксана Коцуконь.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.