Нову колекцію BEVZA присвячено значенню України як однієї з провідних зернових країн світу

Джерело: BEVZA

Сьогодні, 14 лютого, український бренд BEVZA представить свою нову колекцію, яку присвячено ролі України як одного з найбільших виробників зерна у світі.

“Як український бренд, ми як і раніше прагнемо висловити нашу багату культурну та історичну спадщину. Майбутня колекція BEVZA FW’24/25 віддає належне значенню України як однієї з найбільших виробників зерна в світі, де елегантність займає центральне місце та втілює основні цінності та культурну місію бренду”, – йдеться в повідомленні бренду.

Представлення нової колекції можна переглянути в прямій трансляції 14 лютого на BEVZA.COM (14:00 за Нью-Йорком / 21:00 за Києвом).

Український бренд BEVZA створений дизайнеркою Світланою Бевзою у 2006 році. Він вирізняється позачасовими силуетами, чистою лаконічністю та високою якістю. Відомий далеко за межами України, лейбл демонструє колекції на New York Fashion Week.

В одязі BEVZA з’являлися такі знаменитості, як Джіджі Хадід, Емілі Ратаковскі, Кім Кардаш’ян та Софі Тернер, яка одягла білий комбінезон бренду на своє весілля у Вегасі.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.