Старший брат радника голови ОП Михайла Подоляка живе у Росії

Джерело: Breakfast Show

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк підвередив, що його старший брат живе у Росії. Водночас він спростував, що його брат є співробітником російських спецслужб.

Таким чином Подоляк зреагував на заяву російського політика Альфреда Коха, який декілька днів тому сказав, що брат радника глави ОП живе у Москві та нібито є агентом російської спецслужби.

“Не знаю щодо КДБ, ФСБ і так далі, звичайно ж ні. Якщо людині 60 років, мені 51, я маю нести відповідальність за інших людей?”, — висловився Подоляк.

Він додав, що його брат обрав країну проживання ще за часів СРСР. Щобільше, Подоляк запевнив, що зараз не спілкується з братом.

“Я не можу нести відповідальність за інших дорослих людей, точно так само, як і Сирський, і будь-яка інша людина, яка народилася в Радянському Союзі. До КДБ і ФСБ мої родичі ніколи не належали”, — наголосив радник глави ОП.

Що передувало?

13 лютого колишній віцепрем’єр-міністр РФ Альфред Кох, який зараз проживає у Німеччині, в етері російського журналіста Євгена Кисельова заявив, що рідний брат Михайла Подоляка нібито проживає в столиці РФ та агентом КДБ.

“У нього брат полковник КДБ, живе в Москві”, — сказав Кох.

  • Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що здивований реакцією суспільства на чутки про ймовірне звільнення Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Культовий персонаж DC Бетмен, який вперше дебютував у коміксах у березні 1939 року, отримає зірку на Голлівудській алеї слави.

Через декілька днів після того, як регулювальні органи на два місяці зупинили польоти ракети Starship компанії SpaceX на Марс, фірмі Ілона Маска загрожує великий штраф за ймовірні порушення безпеки двох запусків минулого року.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.