Кінокомпанія Focus Features працює над анімованим фільмом про співака Фаррелла Вільямса

Джерело: Deadline

Кінокомпанія Focus Features працює над біографічним фільмом про американського співака та репера Фаррелла Вільямса, історію якого покажуть за допомогою фігурок Lego.

Режисером стрічки Piece by Piece (“Деталь за деталлю”) став лауреат премії “Оскар” за фільм “За 20 футів від того, щоб стати зіркою” Морган Невілл. Прем’єра запланована на 11 жовтня 2024 року.

“Хто б міг подумати, що гра з Lego в дитинстві перетвориться на фільм про моє життя. Це доказ того, що будь-хто також може це зробити… #PieceByPiece”, – написав Вільямс на особистій сторінці в Instagram.

Продюсерами ж картини виступили Невілл і Кейтрін Роджерс разом із Вільямсом, Мімі Вальдес і Шані Саксон.

“Фаррелл Вільямс — справжній новатор, чий вплив на музику, мистецтво та моду постійно змінює світову культуру з безперечним відчуттям радості. У партнерстві з неповторним Морганом Невілом і безмежною креативністю бренду Lego його далекоглядний дух оживає в абсолютно унікальний і захопливий спосіб, який надихне кожного танцювати, співати та використовувати свій голос, щоб побудувати світ, який вони хочуть, цеглина за цеглиною і деталь за деталлю”, – прокоментував голова правління Focus Features Пітер Куявскі.

За словами Невілла, п’ять років тому Фаррелл Вільямс звернувся до нього з ідеєю допомогти йому розповісти свою історію за допомогою анімації Lego.

“Це був один із тих рідкісних моментів, коли я миттєво зрозумів, що я хочу вирушити в цю подорож. Я вдячний нашим партнерам у Focus Features і Lego Group за їхню віру в нашу божевільну місію. Ми зібрали неймовірну команду творчих співробітників, щоб допомогти створити новий тип фільму. Я не можу дочекатися, коли люди це побачать”, – поділився режисер.

Видання зауважило, що це буде перший фільм, створений у такий спосіб.

Військовий Ігор Клименко загинув після важкого поранення на фронті, про що повідомив його син Максим.

Президент Бундесбанку Йоахім Нагель заявив, що вимоги Росії в G20 про те, що країни повинні співпрацювати, є глузуванням, враховуючи вторгнення РФ в Україну.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який дозволить іноземцям служити в лавах ЗСУ на офіцерських посадах.

В суботу, 26 жовтня, армія РФ завдала авіабомбових ударів по Костянтинівці Донецької області, внаслідок чого одна людина загинула та ще троє поранені.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан до оголошення результатів привітав проросійську партію “Грузинська мрія” з перемогою в парламентських виборах.