За добу армія РФ здійснила 14 обстрілів населених пунктів Донеччини

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін

Станом на ранок 22 лютого всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донецької області.

Фото: Донецька ОДА

Фото: Донецька ОДА

Волноваський район: у Вугледарі пошкоджено будинок, обстріляна Богоявленка.

Покровський район: у Мар’їнській громаді пошкоджено п’ятиповерхівку у Красногорівці. У Курахівській громаді пошкоджені чотири приватні будинки: три у Веселому Гаю і один у Ганівці. 

Краматорський район: у Лиманській громаді пошкоджено два будинки в Озерному. В Іллінівській громаді пошкоджено чотири будинки в Романівці. У Костянтинівці пошкоджено сім будинків. 

Бахмутський район: у Торецьку пошкоджено інфраструктурний об’єкт. У Часовоярській громаді пошкоджені два приватні будинки і дві промислові будівлі. У Званівській громаді обстріляні Званівка і Переїзне, у Соледарській — Роздолівка і Федорівка.

З лінії фронту евакуйовано 62 особи, у тому числі 13 дітей.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.