Акторка Дреа де Маттео розповіла, як врятувала своє майно завдяки аккаунту на OnlyFans

Джерело: Daily Mail

Акторка Дреа де Маттео – найбільш відома за ролями у серіалах “Клан Сопрано” та “Відчайдушні домогосподарки” – розповіла, як вберегла свій дім від викупу завдяки аккаунту на OnlyFans.

В інтерв’ю виданню зірка розповіла, що через відмову вакцинуватись від COVID-19 вона втратила свої ролі і згодом на її банківському рахунку залишилось лише 10 доларів і вона не могла утримувати батька, хворого на деменцію.

52-річна де Маттео спершу не хотіла створювати аккаунт на OnlyFans, однак через скрутну ситуацію пішла на цей крок.

За словами акторки, продаж пікантних фото став таким прибутковим, що їй вдалось врятувати свій дім від викупу: необхідну суму вона зібрала через 5 хвилин після реєстрації на платформі.

Щобільше, акторка зізналась, що після реєстрації на OnlyFans вона також змогла відкрити свій бізнес.

“Це нас врятувало. OnlyFans врятував мені життя на 100%. Не можу повірити, що кажу це, але це дійсно нас врятувало”, – розповіла де Маттео.

Зірка додала: якщо хтось хоче принизити її за такий крок, нехай зробить це.

“Я просто сподіваюсь, що ти ніколи не опинишся у такій ситуації, в якій опинилась я, піклуючись про двох маленьких дітей. Це врятувало мій дім, який був дуже важливим для нас протягом багатьох років”, – сказала вона.

Акторка опинилась у важкій фінансовій ситуації після того, як погодилась допомогти з виплатою іпотеки. Та, зрештою, у неї не було достатньо суми, аби заплати колекторам і вони повинні були забрати її дім.

“В той самий час я втратила маму, а у батька, який страждає деменцією, закінчились гроші на опікуна. Я не знала, що робити”, – пригадала де Маттео.

Попри те, що акторка змушена була зареєструватись на платформі через важку ситуацію, вона стверджує, що полюбила цю спільноту і відчула нову силу. Вона додала, що не відмовиться від продажу пікантних фото найближчим часом.

Окрім викупу будинку, зірка також змогла запустити власний бренд вуличного одягу ULTRAFREE. На це її надихнув 12-річний син Вейлон.

Станом на 16:00 суботи, з початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 90. 

Рятувальники у Дніпрі дістали з-під завалів тіло чоловіка. Кількість загиблих унаслідок російського обстрілу збільшилась до п’яти.

В Сарненському районі Рівненської області батько і син загинули внаслідок вибуху гранати.

Внаслідок масштабних повеней і зсувів, викликаних тропічним штормом “Трамі” на Філіппінах, щонайменше 81 людина загинула, а 34 зникли безвісти. Очікується, що цифри можуть зрости, оскільки надходять нові повідомлення з ізольованих раніше територій.

Міністерство оборони України впровадило нові вимоги до калорійності продуктів, які постачаються для Збройних сил.