В Одесі з-під завалів рятувальники деблокували тіла мами та тримісячної дитини

Джерело: МВС України

В Одесі внаслідок нічного російського удару по багатоповерхівці рятувальники деблокували з-під завалів тіла мами з її тримісячною дитиною.

Фото: МВС України

Відомо про сімох загиблих внаслідок нічної російської атаки БпЛА по Одесі.

Також ще вісім осіб дістали поранення, серед них одна дитина.

“Пошуково-рятувальна операція не зупинялася ні на хвилину і триватиме, доки не переконаємося, що більше нікого під завалами немає”, – зазначили в МВС.

Зазначимо, що вночі 2 березня війська РФ атакували безпілотниками Одесу ударними дронами. Було влучання у 9-поверхівку. Як наслідок – повністю зруйновано один під’їзд.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…

Собака-детектор спеціально тренована для пошуку прихованих вибухонебезпечних предметів, які саперам складно виявити, навіть з металошукачем. Нині Севен допомагає фахівцям ДСНС розміновувати територію Сумщини.

16 вересня Президент Володимир Зеленський  провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача ЗСУ, під час якого обговорили актуальні питання на фронті та всередині країни.

Працівники ДБР завершили розслідування щодо державної зради учасників злочинної організації, до складу якої входили народні депутати та експрокурор.