ЗС РФ атакували житлові квартали на Херсонщині: є поранені, зокрема поліціянти

Джерело: Telegram-канал Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

ЗС РФ здійснили напади на житлові райони, що знаходяться в зоні деокупації населених пунктів Херсонської області. Внаслідок цих атак двоє поліціянтів зазнали поранень.

Фото: МВС України

Згідно з інформацією, отриманою від МВС, відомо про одну загиблу людину. Ще троє людей зазнали поранень, серед них двоє правоохоронців.

Фото: МВС України

Пресслужба наголошує, що армія країни-агресора продовжує здійснювати терор проти мирного населення на правому березі Херсонської області. Ворог використовує артилерію, міномети, реактивні системи залпового вогню, танки, авіацію та безпілотні літальні апарати для обстрілу житлових кварталів у деокупованих населених пунктах.

Фото: МВС України

Фото: МВС України

Фото: МВС України

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.