Внаслідок атаки ворога на Суми семеро постраждалих, серед них 10-річний хлопчик

Джерело: Офіс Генерального прокурора

Вночі близько 1:00 6 березня російські окупанти атакували трьома БпЛА цивільні обʼєкти м. Суми, внаслідок чого постраждали семеро осіб, серед них 10-річна дитина.

Їм надали медичну допомогу.

Фото: Сумська обласна прокуратура

Через російську агресію пошкоджено помешкання в 11 багатоквартирних будинках, будівлю дошкільного навчального закладу та близько 20 автомобілів. 

Також на одному місці влучання виникло займання у трьох квартирах на третьому поверсі 5-поверхівки.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів.

Червоний Хрест України повідомив про активність шахраїв в інтернеті, які пропонують за гроші забрати тіла військовослужбовців з територій, що не підконтрольні уряду України.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.