Донеччини: за добу ворог здійснив 10 обстрілів населених пунктів

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін

Станом на ранок 6 березня, всього за добу армія РФ 10 разів обстріляли населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинула одна людина та ще одна – дістала поранення.

Покровський район: у Красногорівці загинула людина, пошкоджено будинок. Желанне Очеретинської громади зазнало ракетного удару — пошкоджені будинки. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому і ще три в Іллінці. У Новогродівці пошкоджено шість будівель. По Покровську росіяни випустили чотири ракети — поранили людину, пошкодили 11 багатоповерхівок, три приватні будинки і три адмінбудівлі.

Краматорський район: пошкоджено будинок у Червоному Костянтинівської громади, обстріляні околиці Лиманської громади. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено сім будинків.

Бахмутський район: у Часовоярській громаді пошкоджені шість приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено два будинки.

З лінії фронту евакуйовано 207 осіб, у тому числі 60 дітей.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе.