Росіяни поцілили в «Епіцентр» у Нікополі: магазин зруйновано, минулося без жертв

Джерело: пресслужба “Епіцентру”

6 березня російська армія обстріляла Нікополь на Дніпропетровщині. У результаті удару росіяни зруйнували торговий центр “Епіцентр”.

Зазначається, що на щастя, минулося без жертв.

Джерело: “Епіцентр”/Facebook

Багатотисячне місто втратило один з небагатьох торгових об’єктів, що забезпечував людей всіма необхідними для життя товарами. Працівники пожежної безпеки міста та співробітники компанії доклали максимум зусиль для подолання вогню, — зазначили у повідомленні.

У пресслужбі додали, що з початку повномасштабної агресії РФ проти України “Епіцентр” зазнав значних втрат. Об’єкти мережі неодноразово атакували росіяни. Зокрема раніше ворог повністю зруйнував п’ять торгових центрів компанії в Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові та Херсоні. Окрім цього, ще частина об’єктів мережі припинила роботу через активні бойові дії, постійні обстріли та захоплення українських територій окупаційними військами.

Зауважимо, уночі 6 березня війська РФ атакували Україну ударними БпЛА типу “шахед” та декількома ракетами.

Загалом ворог випустив по Україні 442 безпілотники одразу із 4-х напрямків – Чауда та Балаклави (ТО Крим), а також Курської області та Приморсько-Ахтарська (РФ).

Окрім цього. було запущено 5 зенітних керованих ракет С-300 з ТОТ Донецької області.

У результаті бойової роботи збито 38 “шахедів” у межах Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Харківської, Вінницької та Сумської областей.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та засоби радіоелектронної боротьби.

  • Вдень 5 березня Сили ППО збили російську авіаційну ракету Х-59, яку ворожа армія скерувала на Дніпропетровщину.
  • Вночі 6 березня війська РФ атакували ударними БпЛА місто Суми. Є влучання та постраждалі.
  • Протягом дня, 2 березня, російські загарбники дронами-камікадзе та артилерією атакували Нікопольщину Дніпропетровської області.
  • Станом на ранок 6 березня, всього за добу армія РФ 10 разів обстріляли населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинула одна людина та ще одна – дістала поранення.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе. 

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.