Туреччина звинуватила шістьох осіб у шпигунстві на користь ізраїльського «Моссаду»

Джерело: Reuters

Турецька влада заарештувала шістьох осіб і звинуватила їх у шпигунстві на користь ізраїльської розвідувальної служби “Моссад”.

У вівторок Массачусетський технологічний інститут повідомив, що поліція затримала сімох осіб, у тому числі приватного детектива, за продаж інформації “Моссаду”. У п’ятницю, 8 березня, повідомили, що шістьох із них заарештували, а одного відпустили під заставу.

Жодних коментарів від Ізраїлю не було.

Нагадаємо, що в січні турецька поліція затримала 33 осіб, підозрюваних у шпигунстві на користь “Моссаду” і нападах на іноземців, які проживають у Туреччині.

На Білгородщині РФ ворог замінував дамби та будує оборонні фортифікації навколо обласного центру. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання “Харків” Віталій Саранцев.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 20 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо у вечірні години максимального споживання.

У новій резолюції Європарламент закликав країни ЄС зняти всі обмеження на удари України в глиб Росії західною зброєю. Відповідний документ прийняли більшістю голосів: “за” проголосували 425 депутатів, проти — 131, ще 63 утрималися.

У Сумах російські окупаційні війська вдарили по геріатричному пансіонату, де проживали 211 літніх людей.

Іспанська поліція заарештувала у Мадриді чоловіка, який мав намір продати підроблену картину Леонардо да Вінчі за 1,3 мільйона євро.