Актор Джон Сіна оголеним вийшов на сцену «Оскара» оголошувати переможця

Джерело: Variety

Американський актор Джон Сіна, відомий за фільмами “Форсаж”, “Загін самогубців”, “Барбі”, з’явився на сцені “Оскара” повністю голим, щоб оголосити переможця в одній із номінацій.

Зокрема він вийшов на сцену без одягу, ледь прикрившись конвертом із написом “Найкращий дизайн костюмів”.

Примітно, що таку появу Сіна спланував заздалегідь. Він вирішив повторити витівку фотографа та активіста ЛГБТ-руху Роберта Опеля 1974 року.

За даними видання, актор довго зважувався на цей крок, однак піддався вмовлянням ведучих і погодився.

У такому образі Джон оголосив переможця в номінації, зазначеній на конверті. Премію “Оскар” отримали дизайнери фільму “Бідні-нещасні”, у якому головну роль зіграла Емма Стоун.

Зауважимо, що невдовзі після оголошення лауреатів кінопремії активні користувачі соцмерж почали публікувати тематичні меми.

Скриншот

Скриншот

Скриншот

Довідка. Джон Сіна – американський рестлер і кіноактор. Кар’єра Сіни в кіно почалася з фільму “Морський піхотинець” (2006) і продовжилася в картинах “Дівчина без комплексів” (2015), “Фердинанд” (2017) і “Бамблбі” (2018).

Також він знявся у фільмі “Форсаж 9” і зіграв роль Миротворця у фільмі “Загін самогубців: Місія навиліт” (обидва 2021) і в серіалі “Миротворець” (2022).

Станом на 16:00 суботи, з початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 90. 

Рятувальники у Дніпрі дістали з-під завалів тіло чоловіка. Кількість загиблих унаслідок російського обстрілу збільшилась до п’яти.

В Сарненському районі Рівненської області батько і син загинули внаслідок вибуху гранати.

Внаслідок масштабних повеней і зсувів, викликаних тропічним штормом “Трамі” на Філіппінах, щонайменше 81 людина загинула, а 34 зникли безвісти. Очікується, що цифри можуть зрости, оскільки надходять нові повідомлення з ізольованих раніше територій.

Міністерство оборони України впровадило нові вимоги до калорійності продуктів, які постачаються для Збройних сил.