Акторка Ванесса Гадженс вперше заявила про вагітність на червоній доріжці «Оскар-2024»

Джерело: Variety

Американська акторка Ванесса Гадженс, відома ролями у фільмах “Шкільний мюзикл”, “Подорож 2: Таємничий острів” та “Погані хлопці назавжди”, на червоному килимі кінопремії “Оскар” поділилася із шанувальниками новиною про свою першу вагітність.

Для виходу акторка обрала вузьку чорну сукню, яку доповнило кольє на шиї.

Як розповіли у виданні, Ванесса Гадженс одружена професійним спортсменом Коулом Такером, який освідчився їй у Парижі наприкінці 2022 року. Наступного року вони влаштували весілля на узбережжі Карибського моря в Мексиці. А зараз молоді батьки очікують на дитину.

Довідка. Ванесса Анн Гадженс – американська акторка та співачка, відома ролями Габріелли Монтес в серії фільмів “Трійця маренго” та в фільмі “Spring Breakers” (2012). Вона також була частиною ансамблю в мюзиклі “Ла-Ла Ленд” (2016), який отримав низку нагород, включаючи “Золотий глобус” за найкращий мюзикл або комедію. Гадженс активно веде і свою музичну кар’єру, записуючи пісні для деяких фільмів, в яких вона грала.

В Сарненському районі Рівненської області батько і син загинули внаслідок вибуху гранати.

Внаслідок масштабних повеней і зсувів, викликаних тропічним штормом “Трамі” на Філіппінах, щонайменше 81 людина загинула, а 34 зникли безвісти. Очікується, що цифри можуть зрости, оскільки надходять нові повідомлення з ізольованих раніше територій.

Міністерство оборони України впровадило нові вимоги до калорійності продуктів, які постачаються для Збройних сил.

Франція та Німеччина висловлюють сумніви щодо пропозиції обійти вето Угорщини, яка блокує виділення понад 6 мільярдів євро допомоги для України.

Нещодавно Патронатна служба “Янголи” оголосила про перший в Україні збір на протези зі значною метою…