У 74-річному віці помер автор пісні «All by Myself» Ерік Кармен

Джерело: CNN з посиланням на вебсайт Еріка Кармена

У 74-річному віці помер Ерік Кармен – ексвокаліст “The Raspberry” та автор хітів “All by Myself” і “Hungry Eyes”.

На вебсайті артиста зазначається, що Ерік помер на вихідних уві сні. Водночас що стало причиною смерті Кармена не повідомляється.

Виконавець народився у Клівленді (штат Огайо). Славу здобув як фронтмен гурту 1970-х років “The Raspberry”.

“Ми стали напрочуд популярними, коли у 1970 році пішли проти течії. Прог-рок був “у моді”. Я ненавидів це. Я любив The Beatles, The Who, The Byrds, The Stones, Beach Boys та Small Faces. Мені подобались групи, які вміли писати”, – писав Кармен у своїй автобіографії.

Група “The Raspberry” випустила такі хіти як “I Wanna Be with You” та провокаційну “Go All the Way”, виконану з погляду жінки. Та згодом у групі почали з’являтись тріщини.

У 1975 році гурт розпався і Ерік Кармен почав сольну кар’єру, виконавши баладу “All by Myself” (згодом її виконала Селін Діон) та “Hungry Eyes”, яка стала саундтреком до фільму “Брудні танці”.

“All by Myself”, “Make Me Lose Control” і “Hungry Eyes” потрапили в топ-10 Billboard Hot 100, і кожна з них протрималася в чарті понад 4 місяці. Загалом у чарті потрапило 13 пісень Кармена.

  • 1 березня у 68-річному віці помер Акіра Торіяма – автор манги “Dragon Ball” (Перлина дракона).
  • Американський комік і актор Річард Льюїс, відомий своєю роллю в ситкомі “Зменш свій ентузіазм”, помер у віці 76 років.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.