Будинок Кари Делевінь у Лос-Анджелесі знищила пожежа

Джерело: BBC News

Особняк у Лос-Анджелесі, який належить британській моделі та актрисі Карі Делевінь, знищила пожежа.

Делевінь в той час там не було, оскільки вона зараз знімається у виставі на лондонському Вест-Енді.

Фото: EPA

“Моє серце розбите. Життя може змінитися в одну мить. Тож цінуйте те, що маєте”, — написала Делевінь в Instagram, коли подумала, що двоє її котів загинули під час пожежі.

Однак пізніше актриса повідомила, що коти вижили.

“Вони живі! Дякуємо пожежникам”, — написала вона.

Фото: Кара Делевінь в Instagram

Двоє людей постраждали в результаті пожежі, яка охопила двоповерховий будинок. Пожежника доставили до лікарні в стабільному стані, а мешканець зазнав легкого надихання димом, повідомили в пожежній службі Лос-Анджелеса (LAFD).

Згідно зі звітом про інцидент, пожежа почалася в задній частині будинку і швидко поширилася на горище, спричинивши обвал даху.

94 пожежникам знадобилося понад дві години, щоб приборкати вогонь.

Мешканців у цьому районі евакуювали, оскільки пожежні бригади намагалися локалізувати вогонь і зупинити поширення вогню на інші будинки. Керівники пожежної служби повідомили, що проводиться розслідування, щоб встановити причину займання.

Делевінь подякувала “від щирого серця… всім пожежникам і людям, які прийшли на допомогу”.

Відомо, що актриса купила будинок у 2019 році. Під час екскурсії по дому для Architectural Digest у 2021 році вона описала його як “одне з моїх улюблених місць”.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення в діях колишнього заступника Генерального прокурора, що свідчать про його незаконне збагачення на майже 29 млн грн.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 3 липня. З початку доби відбулося 135 бойових зіткнень.

3 липня уряд Литви схвалив пропозицію Міністерства національної оборони про вихід з Конвенції, що забороняє використання касетних боєприпасів. Документ розгляне литовський Сейм.

Засновник ГО “Експертний корпус”, начальник відділу Українського інституту національної пам’яті, а нині командир роти 206 батальйону 241-ї бригади ТрО Роман Кулик закликав командування об’єктивно оцінити можливості війська та дослухатися до військових. Військовослужбовець повідомив про втрати у своїй роті через надскладні, як він наголосив, “фантастичні” задачі.

Станом на сьогодні українські міста будують не більше 20% від заявленого президентом Володимиром Зеленським 1 ГВт маневрових потужностей “до зими”.