На Одещині до 13 років ув’язнення засудили чоловіка, який зґвалтував 10-річну дівчинку

Джерело: Одеська обласна прокуратура

Житель Одещини проведе 13 років за ґратами за зґвалтування 10-річної дівчинки.

У суді прокурори довели, на початку вересня 2023 року засуджений запросив до свого дому 10-річну доньку своїх родичів, пообіцявши подарувати їй телефони та рюкзак.

Перебуваючи разом з дитиною у кімнаті, він схопив її та, використовуючи безпорадний стан малолітньої, вчинив дії сексуального характеру стосовно неї, застосовуючи фізичне насильство та погрози.

Після скоєння злочину засуджений наказав дівчинці нікому не розповідати про вчинені ним протиправні дії, а на питання матері сказати, що вони разом різали курку.

Попри наявність неспростовних доказів вчинення злочину, засуджений не розкаявся у вчиненому та заперечував свою вину.

Його засуджено до 13 років ув’язнення, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх.

Google випустив нову функцію, яка дозволить користувачам здійснювати пошук в інтернеті, знімаючи відео.

Будівництво кілометрової вежі Джидда в Саудівській Аравії, яка після завершення стане найвищим хмарочосом у світі, відновилося майже через сім років після зупинку робіт через антикорупційну чистку по всьому королівству.

За прогнозами синоптикині Наталії Діденко, в неділю, 6 жовтня, майже всю Україну накриє циклон Finny.

В партії “Слуга народу” заявили, що керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК Тетяна Крупа, яку викрили на незаконному збагаченні, була обрана депутатом, але не є членкинею партії.

Сьогодні, 5 жовтня, російські війська обстріляли три райони Донецької області, внаслідок чого двоє людей загинули та ще шістьох поранено.