У Херсоні внаслідок російської атаки горіла 5-поверхівка

Джерело: ДСНС Херсонської області у Facebook, голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram

Російські військові вчергове обстріляли один із мікрорайонів Херсона. У ніч на 18 березня їхня атака спричинила пожежу у житловому 5-поверховому будинку.

Після влучання снаряда загорілись балкони та кімнати у квартирах п’ятиповерхового будинку. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу попри те, що ЗС РФ продовжували завдавати повторні удари.

Фото: Головне Управління ДСНС України у Херсонській області

Протягом минулої доби росіяни 17 разів обстріляли Херсонську міську територіальну громаду. Атаки зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому та Наддніпрянському.

Росіяни пошкодили 1 господарчу споруду, 1 цивільний автомобіль, 2 багатоповерхових та 2 приватних будинки. Щодо постраждалих інформації не надходило.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

Директор ЦРУ Вільямс Бернс розповів про перспективу спалаху ядерної війни на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Португалія активно лобіює приєднання України до Європейського Союзу і хоче, щоб блок почав готуватися до можливого вступу.

Сьогодні вдень, 7 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Є поранені.