У соцмережі Х з’явилась можливість публікувати статті

Джерело: The Tech crunch

Соцмережа X анонсувала новий формат розширених дописів на платформі під назвою “Статті”.

Як розповіли у виданні, ця функція буде доступною лише для користувачів Premium+ та перевірених організацій. Вона дозволяє публікувати дописи з текстовим форматуванням, додавати вбудовані відео та зображення – подібно до WordPress або Medium.

Також зазначається, що у статті можна буде обирати різноманітні параметри форматування, включаючи жирний, курсивний і закреслений текст, маркери і нумеровані списки.

Після публікації допис з’явиться у профілі у вкладці “Статті” і в стрічці підписників. Статті можна буде легко відрізнити завдяки унікальній іконці та макету.

Торік соціальна мережа, що належить мільярдеру Ілону Маску, збільшила ліміт на пости до 25 000 символів для платних користувачів, йдеться в матеріалі.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.