Унаслідок удару РФ по ДніпроГЕС загинула одна людина

Джерело: Офіс генерального прокурора

Унаслідок атаки РФ по Дніпровській гідроелектростанції загинула одна людина.

За даними Офісу генпрокурора, вранці 22 березня війська РФ завдали щонайменше 20 ракетних ударів по місту Запоріжжя.

Ворожими удари пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури міста, зокрема Дніпровська ГЕС, приватні та багатоквартирні будинки, цивільні транспортні засоби.

На цей час відомо про одного загиблого внаслідок обстрілу Дніпровської ГЕС.

На місцях події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий злочин РФ. Кількість постраждалих встановлюється.

Як відомо, вранці війська РФ завдали масованого ракетно-дронового удару по енергооб’єктах України, поціливши у ДніпроГЕС. По гідроелектростанції зафіксовано два прямих влучання.

Німеччина надасть Україні грант на 45 мільйонів євро для якомога швидшого відновлення енергосистеми після російських атак.

Кіномагната Гарві Вайнштейна повернули до нью-йоркської в’язниці після 10-денного перебування в лікарні, де він, як стверджують ЗМІ, отримував VIP-обслуговування.

9 травня Володимир Зеленський підписав проєкт Закону про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку дії воєнного стану в Україні” та законопроєкт про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку проведення загальної мобілізації”.

Сьогодні, 9 травня, уряд Естонії розірвав угоду з Росією у галузі освіти.

Результати нового опитування, проведеного Медичним центром Векснера Університету штату Огайо, засвідчило, що 66% батьків під час виховання дітей відчувають себе самотніми та ізольованими.