Росіяни атакували «Пункт незламності» на Херсонщині, є поранені

Джерело: Херсонська обласна прокуратура та Херсонська ОВА

Сьогодні зранку, 23 березня, російські окупанти скинули вибухівку з дрона на “Пункт незламності” в одному з сіл Новоолександрівської громади Херсонської області, внаслідок чого троє осіб зазнали поранень.

За даними слідства, 23 березня близько 10:10 в одному з населених пунктів Бериславського району окупанти скинули вибухівку з дрона, поцілили по “Пункту незламності”.

Поранення різного ступеня зазнали троє цивільних осіб.

До лікарні доставили 74-річну жінку із мінно-вибуховою травмою та пораненням руки. А також – 61-річну місцеву жительку з контузією.

Серед потерпілих – 54-річний чоловік. В нього медики діагностували мінно-вибухову травму, поранення голови та контузію.

Всім постраждалим лікарі надають необхідну допомогу.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про ситуацію на фронті станом на 22:00 17 жовтня. З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 191.

Виробничі потужності української дронової індустрії збільшилися у десять разів у 2024 році проти 2023 року. Про це повідомляє відомство з посиланням на дослідження дронової індустрії від Київської школи економіки та Brave1.