За добу ворог здійснив 18 обстрілів населених пунктів Донеччини: є постраждалі

Джерело: голова Донецької ОДА Вадим Філашкін

Станом на ранок 27 березня, всього за добу армія РФ 18 разів обстріляла населені пункти Донецької області, внаслідок чого загинуло двоє людей та ще одна – дістала поранення.

Покровський район: у Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстріляні Курахове, Трудове, Успенівка і Ганівка. Під вогнем — Очеретине, без постраждалих. У Новогродівці дві людини загинули і одна поранена.

Краматорський район: численних обстрілів зазнала Лиманська громада: у Лимані пошкоджено три приватні будинки, три двоповерхівки і адмінбудівлю; у Тернах зруйновано 13 будинків і один пошкоджено; у Ямполі пошкоджено інфраструктурний об’єкт. У Костянтинівській громаді обстріляні Диліївка і Біла Гора.

Бахмутський район: у Часовоярській громаді пошкоджені дев’ять приватних будинків. У Торецьку пошкоджено гараж, у Сіверську — дві нежитлові будівлі. Під вогнем села Соледарської і Званівської громад.

З лінії фронту евакуйовано 456 осіб, у тому числі 42 дитини.

Джерело: InformNapalm  InformNapalm продовжує проводити розслідування на основі даних, отриманих від хактивістів групи “Кібер Спротив”,…

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував поточну ситуацію на фронті.

Продовольчий гігант Danone повідомив, що завершив продаж своїх активів та виходить з російського ринку, на який припадало близько 5% світових продажів компанії і де працював понад 30 років.

Президент Болгарії Румен Радев, відомий своїми негативними поглядами на Україну, висловив думку, що Києву перемогти Росію військовими засобами не вдасться.

Біля Вовчанська Харківської області прикордонники знищили російський пункт пілотування безпілотників.