У Нідерландах поліція ліквідувала сайт дитячої порнографії

Джерело: NOS

У Нідерландах правоохоронці ліквідували сайт дитячої порнографії та заарештували одного з організаторів.

“Підозрюваному 44 роки, він родом з Гальдерберге в Північному Брабанті. Його будинок, гроші та носії інформації конфісковано. Повідомляється, що він ділився фотографіями через сайт”, – йдеться у матеріалі.

За даними видання, на сайті були розміщені порнографічні зображення хлопчиків віком від 10 до 18 років. Розслідування вважає, що деякі користувачі обманом змушували неповнолітніх вчиняти дії сексуального характеру щодо себе та за участі інших людей. Зображення зроблено вебкамерами, а потім опубліковано на сайті.

Як розповіли слідчі, адміністратори сайту за останні роки заробили багато грошей. Коли користувачі переказували гроші у криптовалюті, вони отримували доступ до захищеної закритої частини вебсторінки. Було понад 2 500 облікових записів користувачів. Під час розслідування перехоплено кілька імен для входу на сайт та IP-адрес.

Розслідування правоохоронців зосереджено на виявленні жертв, користувачів та адміністраторів сайту. Нині отримано дві заяви, у тому числі від батьків 12-річної жертви.

В Україні триває 816-та доба повномасштабної війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 492 тисячі осіб.

У Чехії фермери скасували заплановану на наступний тиждень акцію протесту в Празі після замаху на прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо.

На Бахмутському напрямку пілоти розрахунку ударного БПЛА “Вампір” прикордонного підрозділу “Фенікс” знищили ворожий склад боєкомплекту та уразили позиції і укриття загарбників.

Український боксер Олександр Усик прокоментував свою перемогу над британцем Тайсоном Ф’юрі.

Український боксер Денис Берінчик переміг мексиканця Емануеля Наваррете в поєдинку за пояс WBO у легкій вазі.