У мережі спалахнув скандал через відео з начальником ТЦК на Рівненщині: в ЗСУ відреагували

Джерело: пресслужба Сухопутних військ ЗСУ

У Сухопутних військах Збройних сил України проведуть службову перевірку щодо оприлюдненого в інтернеті відео, ймовірно, за участі начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області.

Напередодні в мережі з’явилося відео, на якому чоловік у військовій формі спершу цілується з однією жінкою, а потім – з іншою. Кадри знято під час таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

За цим фактом розпочато службову перевірку.

Скриншот

Скриншот

“У мережі, з антиукраїнських джерел, шириться відео за участі ймовірно начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області. З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку”, – повідомили у Сухопутних військах ЗСУ.

А також зазначили, що надалі належну оцінку буде надано як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні.

Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події.

Про зміст відео у коментарі пресслужби Сухопутних військ ЗСУ нічого не згадується.

У мережі поширився інтернет-тренд щодо приручення домашніх тварин — до нього долучилися й українські військові. Наприклад, користувачка @wikentiyax розповіла про долю кота, якого назвали Паладін.

Станом на 20 травня Сили оборони України контролюють Вовчанськ (Харківська область) приблизно на 60%. Водночас російські військові не припиняють штурмувати місто, зазначив заступник голови Харківської ОВА Роман Семенуха.

Джерело: InformNapalm  InformNapalm продовжує проводити розслідування на основі даних, отриманих від хактивістів групи “Кібер Спротив”,…

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін прокоментував поточну ситуацію на фронті.

Продовольчий гігант Danone повідомив, що завершив продаж своїх активів та виходить з російського ринку, на який припадало близько 5% світових продажів компанії і де працював понад 30 років.