Протягом дня ворог 15 разів атакував Нікопольщину: є постраждалі та руйнування

Джерело: голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак

Протягом дня, 29 березня, російські загарбники 15 разів атакували Нікопольщину. 

Ворог обстрілював з артилерії, атакував дронами-камікадзе та скинув снаряд із БпЛА. 

Російські окупанти поцілили по Нікополю, Марганецькій, Покровській та Мирівській громадах.

Нагадаємо, що у Мирівській громаді ворожий дрон поцілив в автівку, внаслідок чого загинув 39-річний чоловік, ще один, 43-річний, дістав поранення. Його шпиталізували в стані середньої тяжкості. 

Загалом в районі пошкоджено 12 приватних будинків, авто та лінія електропередач.

Артем Ковбасинський, 24-річний артист Клайпедського державного музичного театру, що в Литві, загинув на фронті 27 вересня. За словами друзів, він повернувся в Україну з Литви на початку війни. Артем вважав, що жити спокійно з коханою, доки в Україні війна — означає втратити гідність.

У Московській області було ліквідовано полковника Збройних сил Росії Олексія Коломєйцева, керівника 924-го державного центру безпілотної авіації.

26 вересня в Києві стартував літературний фестиваль “Книжкова країна”, який, на перший погляд, зосереджується переважно…

Німецькі митники ліквідували нелегальний онлайн-сервіс, що транслював заборонені російські телеканали, зокрема RT (Russia Today – ред.) та “Россия 1”.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що кількість жертв російського удару по будівлі поліції в Кривому Розі 27 вересня зросла до чотирьох.