Зірка «Пліткарки» Ед Вествік одружився з моделлю

Джерело: Емі Джексон/Instagram

Британський актор Ед Вествік, відомий ролями у серіалах “Пліткарка”, “Великий куш”, “Зле місто”, одружився з моделлю Емі Джексон.

“Нехай починається святкування. Ми мали нагоду відсвяткувати наше кохання з нашими сім’ями та друзями, разом з тими, кого цінуємо найбільше і хто приїхав з різних куточків світу”, – написала Джексон, опублікувавши серію знімків з весілля.

Фото: Емі Джексон

На церемонії також був присутнім і син нареченої від попередніх стосунків з бізнесменом Джорджем Панайоту.

Фото: Емі Джексон

  • Американська співачка Аріана Гранде та її чоловік Далтон Гомес розходяться. Гранде подала заяву на розлучення в понеділок, 18 вересня, у Лос-Анджелесі. Співачка зазначила, що “непримиренні розбіжності” стали підставою для розірвання шлюбу.

2 липня мер Вільнюса Валдас Бенкунскас представив план оборони столиці Литві на випадок війни. Зокрема серед заходів розглядають також евакуацію містян.

2 липня опоненти “Національного об’єднання” у Франції активізували зусилля, намагаючись унеможливити прихід ультраправої партії до влади.

Унаслідок російського обстрілу міста Селидове на Донеччині загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.

В Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила 23-річного військового під час застілля. Вона хотіла зібрати й розібрати автомат.

Водій Tesla в Каліфорнії переконався, що не варто повністю довіряти системі автопілота. Його автомобіль виїхав на залізничні колії у Вудленді. За інформацією місцевої поліції, це сталося через те, що водій не встиг відреагувати на помилку автопілота.