Анджеліна Джолі знову заявила про фізичне насилля з боку Бреда Пітта

Джерело: CNN

Анджеліна Джолі повідомила про фізичне насилля з боку Бреда Пітта, яке він нібито скоював задовго до історії з інцидентом у літаку у 2016 році, у межах судового процесу колишнього подружжя щодо французької виноробні.

4 квітня Джолі подала клопотання до Вищого суду Лос-Анджелеса – копію якого отримало CNN – у якому вона стверджує, що хотіла продати свою частку виноробні Miraval колишньому чоловіку. Однак переговори акторів зірвались після того, як Бред Пітт поставив умову продажу: Джолі повинна підписати договір про нерозголошення, який забороняє їй говорити (окрім суду) про жорстоке поводження Пітта з нею та дітьми.

Це клопотання Джолі пов’язане з позовом Пітта від 2022 року, у якому він повідомив, що він та Джолі мали угоду про те, що жоден з них не продаватиме свою частку виноробні без згоди іншого. У позові Пітта від 2023 року стверджується, що Джолі продала свою частку виноробні аби помститись йому після “несприятливого рішення щодо опіки”.

У новій заяві Джолі також мовиться про те, що “історія фізичного насилля з боку Пітта почалось задовго до поїздки сім’ї літаком із Франції до Каліфорнії у вересні 2016 року”. Водночас акторка не вдається у подробиці минулих випадків насилля.

“Під час судового розгляду Джолі за допомогою свідчень, електронних листів, фотографій та інших доказів доведе, чому Пітт був настільки стурбований власною неправомірною поведінкою, що зірвав власну угоду з купівлі частки Джолі в Miraval через те, що вона відмовилася погодитися на його нову, широку угоду про нерозголошення”, – мовиться у заяві.

Пітт раніше стверджував, у своєму зміненому позові від червня 2023 року, що після того, як Джолі не погодилася підписати його договір, вона запропонувала ще ширшу угоду, яка “передбачала б, що окрім виступів у суді чи свідчень, жодна сторона не повинна прямо або через представників сторони робити на публічному форумі будь-які принизливі зауваження щодо іншої сторони”.

Адвокат Джолі зазначив, що Пітт відмовився купити частку виноробні Джолі, якщо його угода про нерозголошення не змусить її замовкнути.

“Відмовившись купити її частку, але потім подавши на неї до суду, містер Пітт прямо поставив під сумнів, чому ця угода про нерозповсюдження була такою важливою для нього та що – як він сподівався – це приховає його жорстоке поводження з пані Джолі та їх сім’єю. Після восьми місяців затримок, це клопотання просить суд змусити пана Пітта нарешті надати ці докази”, – додав він.

Згідно з документом, Джолі ніколи не висувала звинувачення проти Пітта у зв’язку зі сваркою 2016 року, оскільки вона вважала, що “найкраще для Пітта взяти на себе відповідальність і допомогти сім’ї оговтатися від посттравматичного стресу, який він спричинив”.

Як відомо, Анджеліна Джолі продала свою частку виноробні у 2021 році дочірній компанії Stoli Group, підконтрольній російському олігарху Юрію Шефлеру. Після цього Пітт подав до суду на колишню дружину.

ДОВІДКА: у 2022 році Анджеліна Джолі вперше повідомила про фізичне насилля з боку Бреда Пітті. Зокрема вона розповіла про інцидент у 2016 році, коли Пітт начебто вчинив п’яну бійку на борту приватного літака.

“Пітт схопив Джолі за голову і струснув її, а потім схопив за плечі й знову струснув, перш ніж штовхнути до стіни у туалеті”, – вказано у позові.

Далі мовиться, що Пітт накинувся на дітей, коли ті вирішили стати на захист матері.

Про інцидент вона повідомила у зустрічному позові у межах розгляду справи щодо продажу французької виноробні Chateau Miraval, яку колишнє подружжя придбало разом.

Зараз, у новому позові від 4 квітня, Джолі повідомила, що Пітт вчиняв фізичне насильство над нею і до вище вказаного інциденту.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.