Британець Расс Кук став першою людиною, яка пробігла всю Африку: його встигли пограбувати

Джерело: CNN

Житель Великої Британії Расс Кук завершив свою подорож до узбережжя Тунісу після того, як вирушив з Південної Африки менше ніж рік тому. Відомий як “Найважчий дивак”, спортсмен здолав понад 16 тисяч км, борючись з травмами, хворобами, матеріальними труднощами та не раз заблукавши у джунглях.

Десятки фанів приєдналися до нього під час останнього етапу його місії, спричинивши у такий спосіб масштабне святкування. Підтриманий командою, Кук зібрав велику кількість підписників у соцмережах та понад 965 000 доларів для благодійних організацій.

Кук наголосив, що він боровся кожен день, попри на труднощі. Він зіткнувся з безліччю випробувань, включаючи пограбування та блукання в лісі.

Фото: CNN

Крім того, Кук зазнав дипломатичних складнощів у підготовці до завершення своєї подорожі, утім, таки отримав візи, які дозволили йому досягти мети.

Попри свої досягнення, Кук залишається скромним і зосередженим на подальших викликах. Він наголосив на важливості постійного самовдосконалення та позитивної енергії в русі до мети. І, хоча завершення марафону через Африку було значним досягненням, він готовий прийняти ще більше викликів у майбутньому.

У перестрілці між ворогуючими картелями Мексики загинули 16 людей.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 25 жовтня, заявив, що планує залучити українців до розробки внутрішнього Плану перемоги.

Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив, що шість керівників обласних та спеціалізованих прокуратур написали заяви на звільнення.

Бейонсе з’явиться з кандидаткою у президенти США Камалою Гарріс на мітингу в Х’юстоні в п’ятницю, 25 жовтня, згідно з близькими до її кампанії джерелами.

Рідкісну друковану копію дитячої історії Антуана де Сент-Екзюпері “Маленький принц” планують продати за 1,25 мільйона доларів.