Підозрюваним у вбивстві неповнолітнього на Черкащині обрали запобіжний захід

Джерело: пресслужба поліції Черкаської області

На Черкащині суд обрав запобіжний захід двом черкащанам за підозрою у жорстокому вбивстві неповнолітнього. Підозрюваним постановили тримання під вартою без права внесення застави.

В умисному вбивстві підозрюють двох місцевих мешканців, 18 та 20 років.

Днями, в одному з сіл Черкаського району правоохоронці у полі виявили тіло 17-річного хлопця, засипане землею. Та попри вжиті ними заходи щодо приховування слідів злочину, правоохоронці встановили причетність.

Зауважимо, до поліції звернулася жінка з Черкаського району, котра повідомила про зникнення 17-річного сина. Хлопець перестав відповідати на телефонні дзвінки та протягом доби не з’являвся вдома.

До пошуку неповнолітнього залучили територіальний підрозділ Черкаського райуправління, а також сили ГУНП в Черкаській області.

Згодом оперативники карного розшуку Корсунь-Шевченківського відділення поліції Черкаського райуправління та поліцейський офіцер громади встановили, що зниклого юнака вбили з особливою жорстокістю, ймовірно, двоє місцевих парубків.

Під час розпивання спиртних напоїв та на ґрунті неприязних відносин, вони завдали тілесних ушкоджень неповнолітньому після чого, вивели в поле та спричинили тілесних ушкоджень несумісних із життям, — зазначив керівник поліції області Олег Гудима.

За скоєне підозрюваним загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.