Режисер Крістофер Нолан буде удостоєний титулу лицаря, а його дружина – титулу дами

Джерело: BBC

Кінорежисер Крістофер Нолан, який зняв оскароносний “Оппенгеймер”, буде удостоєний титулу лицаря у Великій Британії, а його дружина кінопродюсерка Емма Томас – титулу дами.

Як розповіли в службі новин, так у Великій Британії відзначать внесок подружжя у кінематограф.

Нолан і Томас разом працювали над картинами “Тенет”, “Дюнкерк”, “Інтерстеллар”, “Темний лицар”, “Престиж”, “Бетмен: Початок”, “Безсоння”, “Пам’ятай”.

Відомо, що вони познайомилися під час навчання в Університетському коледжі Лондона, а одружилися у 1997 році. Подружжя виховує чотирьох дітей.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативні ситуацію на фронті станом на 22:00 22 жовтня. Ситуація на Покровському та Курахівському напрямках залишається напруженою – ворог зосереджує там основні наступальні зусилля.

Згідно з першими результатами інструментально-лабораторних досліджень, які були проведені спеціалістами Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, у ґрунтах на деокупованих територіях Миколаївщини виявили підвищений вміст важких металів (миш’яку, свинцю, міді, цинку) та залишків вибухових речовин. 

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш прибув із неанонсованим візитом до російської Казані у день початку триденного саміту країн БРІКС.

У США помер очільник організації FETÖ Фетхуллах Гюлен, екстрадиції якого Туреччина вимагала від США через нібито його причетність до спроби державного перевороту 15 липня 2016 року.

Російське МЗС викликало посла Німеччини Олександра Ламбсдорфа, якому висловили протест через створення регіонального штабу морського командування НАТО у східнонімецькому місті Росток.