Актор Генрі Кавілл стане батьком

Джерело: VT.co

Зірка серіалу “Відьмак” Генрі Кавілл підтвердив чутку – він стане батьком.  40-річний актор, відомий також своїми ролями у серіалі Netflix “Енола Холмс” та “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості”, нещодавно зізнався, що очікує свою першу дитину від подруги Наталі Віскузо.

Фото: Taylor Hill/FilmMagic/Getty

Пара вперше офіційно підтвердила свій статус в Instagram у 2021 році, але вже через місяць Кавіллу довелося опублікувати ще одне фото, відгукуючись на негатив від окремих користувачів.

У розмові з Access Hollywood під час прем’єри фільму “Міністерство неджентльменської війни” 15 квітня майбутній батько поділився своїми емоціями.

“Я дуже схвильований цим. Ми з Наталі обоє дуже схвильовані цим. Я впевнений, що ви побачите набагато більше”, – сказав він.

Раніше Кавілл розповідав про можливість стати батьком у співбесіді з Men’s Health ще у 2017 році.

“Якщо у мене колись будуть діти, я хочу бути татом, який бігає за ними, – сказав він виданню. – І якщо у мене будуть діти, то навіть зараз починає ставати досить пізно. Але я хочу бути здоровим і здоровим татом, а не кульгати на кшталт: “Добре, я просто збираюся перевести дух”.

Протягом дня, 25 жовтня, армія РФ здійснила 74 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 153 вибухи. 

За словами людей, знайомих із ситуацією, російський завод Arctic LNG 2 припинив зрідження природного газу через посилення санкцій, які обмежують його можливості доставляти та продавати вантажі.

Російські війська завдали ракетного удару по Дніпру, внаслідок чого є постраждалі.

В канадському магазині Walmart 19-річну працівницю знайшли “згорілою до смерті” в духовці. Дівчину виявила її матір.

З початку доби, 25 жовтня, на фронті вже відбулося 142 бойових зіткнення.