У Києві водій BMW в’їхав у зупинку: постраждала військовослужбовиця

Джерело: поліція Києва

У Києві автомобіль BMW в’їхав у зупинку громадського транспорту на Берестейському проспекті, внаслідок чого постраждала військовослужбовиця.

Інформація про автопригоду надійшла 17 квітня близько 14:00. Попередньо встановлено, що водій BMW, 1999 року народження, не впорався з керуванням.

Постраждалій військовослужбовиці, 1982 року народження, лікарі надали необхідну допомогу.

Фото: Нацполіція

У Генеральному штабі ЗСУ оприлюднили оперативну інформацію станом на 23.30 16.05.2024 щодо російського вторгнення. Сили оборони продовжують виконувати завдання з відбиття широкомасштабної збройної агресії РФ. Наразі вздовж лінії фронту тривають бої.

Союзники по НАТО наближаються до погодження плану з відрядження військ в Україну для підготовки українських сил, перетинаючи ще одну з “червоних ліній” Путіна.

Генеральний директор “Пожмашини” Олег Авер’янов повідомив, що 16 травня співробітники поліції виламали двері офісу компанії та влаштували обшук. Однак, згодом виявилося, що поліціянти наплутали з адресою.

Пізно ввечері 16 травня російські війська атакували Харків безпілотниками. Згодом ворог здійснив ракетний обстріл міста.

Міністри фінансів країн “Великої семи”, котрі зустрінуться наступного тижня в Італії, підтримають план Європейського Союзу щодо використання доходів від заморожених російських активів для військової допомоги Україні, підтвердив 16 травня офіційний представник міністерства фінансів Італії.