У роковини аварії на ЧАЕС вийшов трейлер «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

Джерело: S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL

Сьогодні, 26 квітня, у 38 роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції, вийшов новий трейлер до гри “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля”.

В описі до нового трейлера “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля” йдеться:

“Подивись на Неї! Зона розквітає, у свій власний чаруючий, але загадковий і викривлений спосіб: приманює, обдаровує та забирає. Розмовляє численними голосами — знайомими та новими. Як близько ви наблизитесь до краю на шляху до того, що шукаєте?”.

Раніше українська студія GSC Game World повідомила нову дату релізу гри “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля”, який переносили декілька разів з 2021 року.

За словами розробників, фінальна дата релізу “S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля” — 5 вересня 2024 року.

“Ми знаємо, що ви чекаєте на цей момент — і повірте, ми теж. Але подорож в Зону вимагає додаткової підготовки, заради впевненості в її якості. Дякуємо за ваше терпіння та підтримку. Впродовж року ви точно побачите ще дуже багато інформації щодо гри”, – мовиться у повідомленні.

Розробники наголосили, що планували випустити гру у першому кварталі 2024 року, однак станом на зараз у грі досі фіксуються моменти технічної недосконалості, які потрібно виправити.

Саме через ці причини дату релізу перенесли на 5 вересня.

На офіційній сторінці ігрової франшизи STALKER також вшанували пам’ять про аварію, яка 38 років тому сталась на Чорнобильській атомній електростанції й написали:

“Найбільша ядерна катастрофа в історії Землі сталася 38 років тому. Вибух 4-го реактора Чорнобильської АЕС спричинив викид радіоактивних частинок на тисячі квадратних кілометрів. Візуальні наслідки були руйнівними, але були й невидимі непоправні наслідки, сила яких відчувається й сьогодні.

 

Чорнобильська історія досі є символом того, на що здатна наймасштабніша катастрофа. Вони в пам’яті кожного, тихе нагадування про ціну, яку ми заплатили. На всьому світі лежить тягар відповідальності за те, щоб винести уроки з минулого. 26 квітня назавжди має стати днем найбільшої ядерної катастрофи в історії Землі. Бо другого шансу у нас не буде”.

ДОВІДКОВО: S.T.A.L.K.E.R. — серія з трьох ігор у жанрі “шутер” від першої особи. Події відбуваються в наш час у Чорнобильській зоні відчуження, де після викиду радіації почали з’являтися аномалії. “Серце Чорнобиля” стане четвертою грою в серії та першою, яка була випущена на консолях.

Російські війська нещодавно підтвердили просування в межах Вовчанська (на північний схід від міста Харків) і продовжили наступальні операції в цьому районі.

Станом на вечір 19 травня динаміка бойових зіткнень на фронті зберігається. З початку доби відбулося 105 бойових зіткнень між українськими захисниками та російськими окупантами.

Російські війська, ймовірно, готуються до другого етапу наступальної операції на півночі Харківської області, яку планують розпочати після очікуваного захоплення ними Вовчанська.

19 травня в Саудівській Аравії відбувся “бій століття” між українським боксером, чемпіоном світу в надважкій…

В ніч з суботи, 18 травня, на неділю, 19 травня, в Саудівській Аравії відбудеться бій між українським боксером, чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком та британцем, володарем пояса WBC Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.