Вимагав наповнити пальним бутель з-під води: у Києві чоловік напав з ножем на оператора АЗС

Фото: Нацполіція

Джерело: Поліція Києва

У Дніпровському районі Києва чоловік напав із ножем на оператора АЗС через те, що той відмовився налити йому пальне у бутель з-під води.

Зловмисник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з-під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події.

За вчинене зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

На місці події правоохоронці виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного, його на місці затримали працівники охоронної компанії.

Нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нараз слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

В Україні триває 817-та доба повномасштабної війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) сягли понад 493 тисячі осіб.

В Угорщині двоє людей загинули і п’ятеро зникли безвісти після ймовірного зіткнення невеликого моторного човна з круїзним лайнером на річці Дунай.

У Національній гвардії показали, як вибивають росіян із лісосмуг у Харківській області.

Російські військові блогери, здається, експериментують із різними способами висловлення критичних думок про Міністерство оборони (МО) Росії після нещодавнього призначення міністра оборони Росії Андрія Бєлоусова.

Іранські ЗМІ підтвердили загибель президента Ірану Ібрагіма Раїсі та міністра закордонних справ Хоссейна Аміра Абдоллахіана внаслідок аварії гелікоптера в гірській провінції Східний Азербайджан.