Продюсер Nickelodeon Ден Шнайдер подає до суду через наклеп про сексуалізацію акторів

Джерело: Variety

Ден Шнайдер, продюсер дитячих телевізійних шоу на Nickelodeon, подав позов про наклеп проти продюсерів документального серіалу “Тихо на знімальному майданчику: Темна сторона дитячого ТБ”. Серіал звинувачує Шнайдера в неналежній поведінці та створенні ворожої робочої атмосфери.

Згідно з документами, поданими адвокатами Яною Мозер та Річардом Маккаєм, Шнайдер заявляє, що не мав стосунку до жорстокого поводження, про яке стверджують у серіалі. За його словами, він не був співучасником у діях сексуальних насильників, з якими він працював.

Фото: The Hollywood Reporter

У позові стверджують, що виробники серіалу використали його ім’я та репутацію для залучення глядачів, спираючись на неправдиві заяви.

“Тихо на знімальному майданчику” описує кар’єру Шнайдера в Nickelodeon і заявляє про неналежну поведінку на знімальних майданчиках шоу, таких як “Шоу Аманди”, “Дрейк і Джош”, “Зої 101”, “АйКарлі”, та “Вікторія-переможниця”. Серіал також включає заяви колишніх акторів та членів знімальної групи, які звинувачують Шнайдера в створенні неприємного робочого середовища і сексуалізації молодих акторів.

У відповідь на обвинувачення, представник Шнайдера стверджував, що всі аспекти шоу були ретельно перевірені та схвалені. Жодні із заявлених сцен не були невідповідними на момент їхнього виробництва, сказав він.

Шнайдер в особистому відео, опублікованому після виходу серіалу, висловив своє занепокоєння стосовно представлення його дій у шоу. Він визнав деякі помилки і зазначив, що він має попросити вибачення у окремих людей.

Позов Шнайдера торкається не тільки зображення його як особи, але й загального звинувачення у сексуальному насильстві, що, за його словами, було неправдивим і навмисно спотворено в серіалі.

В п’ятницю ввечері, 25 жовтня, російські війська дронами атакували Київ. 

У перестрілці між ворогуючими картелями Мексики загинули 16 людей.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 25 жовтня, заявив, що планує залучити українців до розробки внутрішнього Плану перемоги.

Генеральний прокурор Андрій Костін повідомив, що шість керівників обласних та спеціалізованих прокуратур написали заяви на звільнення.

Бейонсе з’явиться з кандидаткою у президенти США Камалою Гарріс на мітингу в Х’юстоні в п’ятницю, 25 жовтня, згідно з близькими до її кампанії джерелами.