Принц Вільям і Кейт оприлюднили фото доньки Шарлотти з нагоди її дев’ятого дня народження

Джерело: Reuters

Принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон в четвер, 2 травня, опублікували фотографію своєї доньки Шарлотти з нагоди дев’ятого дня народження принцеси.

“З 9-м днем ​​народження, принцесо Шарлотто! Дякуємо за всі приємні повідомлення сьогодні”, – йдеться в повідомленні в обліковому записі пари в X. 

Принцеса Уельська сфотографувала доньку в саду їхнього будинку у Віндзорі.

Для Кенсінгтонського палацу стало традицією публікувати фотографії, зроблені Кейт Міддлтон, до днів народження та інших сімейних свят.

Однак фотографію Кейт, опубліковану цього року на День матері в березні, була відредаговано, за що принцеса Уельська пізніше перепросила.

Згодом, 22 березня, у відеозверненні Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак, й вона почала хіміотерапію.

В суботу, 28 вересня, на заводі Tata Electronics на півдні Індії, який виробляє компоненти для iPhone, спалахнула пожежа. Щонайменше десять людей отримали медичну допомогу, двох госпіталізували.

Згідно з новими польськими освітніми правилами, від 1 вересня українські учні, які знайшли прихисток у Польщі, зобовʼязані вчитись у польській школі.

В Лондоні відкрили перший світі бар та тему 007 для шанувальників Джеймса Бонда.

Окупанти в суботу, 28 вересня, завдали авіаудару по Слатиному Харківської області. Загинули троє людей, ще щонайменше троє поранених.

У Данії під час розкопок великого поховання часів вікінгів виявили 50 добре збережених скелетів.