Вийшов офіційний трейлер до фільму «Вторгнення. Операція «Дунай»

Джерело: Держкіно

У мережі з’явився офіційний трейлер політичного трилера “Вторгнення. Операція “Дунай”, створеного в копродукції України, Чехії та Литви.

Політичний трилер про події 1968 року в країні – заручниці соціалістичного табору, тоді ще Чехословаччині, до якої вторглися радянські танки для придушення національно-визвольних настроїв.

Події Празької весни, коли народ повстав проти окупантів, максимально корелюються з тим, що відбувається в Україні. Важливе кіно для розуміння, що КДБ продовжує діяти за тією самою методичкою.

У національний кінопрокат стрічка виходить 30 травня.

Додамо, що також нещодавно у мережі з’явився офіційний трейлер фільму “Ти мене любиш?” української режисерки Тоні Ноябрьової, який вийде в кінопрокат 30 травня.

“Ти мене любиш?” – історія дорослішання на тлі краху родини та цілої епохи. Чи вдасться Кірі сам на сам розібратися у власних почуттях та навчитися розділяти чорне від білого…

17-річна Кіра – справжня мрійниця, вона поспішає жити це життя і якнайшвидше прагне подорослішати: крадькома бере мамині чоботи та яскраву помаду, приймає перші серйозні рішення, потрапляє у вир кохання з головою, а ще… “набиває” перші шишки на власних помилках, вчиться бути відповідальною та стриманою. Але головне – Кіра шукає відповіді на одвічне питання “Ти мене любиш?”. Але чи знаходить?

В Україні фільм виходить в прокат з 30 травня.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.