Nintendo представить нову консоль Switch до березня 2025 року

Джерело: CNN

Компанія Nintendo заявила, що планує представити наступника своєї успішної консолі Nintendo Switch до кінця фінансового року в березні 2025 року, заявив президент компанії Шунтаро Фурукава.

“Ми оголосимо про наступника Nintendo Switch протягом цього фінансового року”, — написав Шунтаро Фурукава, президент компанії. “Минуло понад дев’ять років, як ми оголосили про існування Nintendo Switch у березні 2015 року”.

Останнім часом продажі Nintendo Switch падають зі зниженням обсягів з 15,7 мільйона одиниць минулого року до прогнозованих 13,5 мільйона одиниць у поточному фінансовому році.

За час свого існування Nintendo Switch здобув велику популярність завдяки своїй портативності та універсальності, пропонуючи користувачам можливість використовувати його як домашню консоль або як портативний пристрій.

Нині компанія пропонує три моделі Nintendo Switch: стандартну з гібридною конструкцією, більш технологічну версію OLED та компактну та доступнішу модель Switch Lite.

Протягом доби армія РФ обстріляла низку населених пунктів Донецької області. Станом на ранок 19 вересня внаслідок атак відомо про десятьох поранених.

18 вересня у Китаї чоловік скоїв напад з ножем на учня японської школи. Це не перший такий інцидент за останні місяці.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив у державний та міжнародний розшук народного депутата від “Слуги народу” Андрія Одарченка, який обвинувачується у спробі підкупу керівництва Міністерства відновлення. Відомо, що раніше він виїхав за кордон і не з’явився на судове засідання.

Північна Корея випробувала нові тактичні балістичні ракети з використанням надвеликих боєголовок і модифікованих крилатих ракет, повідомило державне інформаційне агентство KCNA.

Аналітики ISW зреагували на атаку України по російському складу боєприпасів у Топорці (Тверська область, РФ) та наголосили, що подальші подібні атаки вплинуть на здатність окупантів наступати.