Прикордонники витягли з Тиси вже 29 загиблого чоловіка

Джерело: ДПСУ

З річки Тиса витягли вже 29 потопленика з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Загиблим виявився громадянин України, житель міста Хуст.

Його тіло знайшли прикордонники відділення “Бодалово” Мукачівського загону. Ввечері 12 травня вони виявили тіло чоловіка у гідрокостюмі, яке несло течією.

Аби дістати загиблого прикордонники використали малий прикордонний катер. Після того, як його витягли на берег — викликали поліцію.

Фото: ДПСУ

Загиблому чоловіку 10 травня виповнилося 42 роки.

23 жовтня Європейський банк реконструкції та розвитку підписав угоду з Харковом на 25 мільйонів євро кредитних ресурсів та 10 мільйонів євро безповоротного гранту.

Станом на 23 жовтня, внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ, в Україні постраждало більше ніж 2230 дітей.

У Генеральному штабі ЗСУ поінформували про оперативну ситуацію на фронті станом на 22:00 23 жовтня. З початку доби відбулося 132 бойових зіткнення.

23 жовтня Рада Європейського Союзу остаточно схвалила виділення Україні кредиту у 35 мільярдів євро коштом відсотків від заморожених російських активів.

На ярмарку оборонної промисловості Saha Expo, що триває у Туреччині, компанія Baykar підписала договір про співпрацю з Україною.