Відеоігри стають все привабливішими для Голлівуду — Bloomberg

Джерело: Bloomberg

Індустрія розважального кіно переживає революцію, а гравці стають новими суперзірками на екранах. Після успіху фільму “The Super Mario Bros.” та серіалу “The Last of Us” – Голлівуд звернув увагу на потенційно вигідний світ відеоігор як джерело натхнення для кіно- та телевізійних продуктів.

За словами Надії Торн, однієї з авторів гри Dredge, індустрія відчуває справді пильний інтерес до відеоігор. Запити від великих студій, таких як Story Kitchen, яка займалася адаптацією “Їжак Сонік” (Sonic the Hedgehog), свідчать про цей тренд.

Крайні адаптації, які виходили на екрани, демонстрували великий комерційний успіх та здатність привернути увагу критиків. Наприклад, серіал Fallout від Amazon залучив понад 65 мільйонів глядачів, а фільми про “Їжака Соніка” зібрали понад 700 мільйонів доларів світового бокс-офісу.

Голлівуд також зацікавлений в адаптаціях інді-ігор, таких як Dredge і Disco Elysium, які мають потенціал для цікавих історій.

Цей вибух інтересу можна пояснити зростанням поваги до вихідного матеріалу. Подібно до серіалу HBO “The Last of Us”, де кожну дрібницю з оригінальної гри ретельно відтворили на екрані, Голлівуд тепер демонструє більшу увагу до деталей та повагу до відповідності вихідному матеріалу.

За два роки органи прокуратури в Росії скасували реабілітацію понад чотирьох тисяч жертв сталінських репресій.

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.

Журналісти “Схем” оприлюднили супутникові знімки Planet Labs від 18 вересня об 11:30 за київським часом, на яких видно масштабне задимлення на території військової частини №11777. Саме ця частина відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони РФ.

Російське військове командування перекинуло кораблі Чорноморського флоту з Новоросійська через загрозу ударів далекобійними ракетами з боку Збройних сил України.

Урожай пшениці у 2024 році склав близько 22 млн тонн. Тоді як внутрішнє споживання становить близько 6 млн тонн.