Дівчина з Одеси повідомила, що її побив чоловік у військовій формі: реакція ТЦК

Фото: instagram.com/kkto14jrelx2/

Джерело: Антоніна Токмакова та Одеський обласний ТЦК та СП

Мешканка Одещини Антоніна Токмакова повідомила, що стала жертвою побиття чоловіка у військовій формі, який представився співробітником ТЦК та СП. У відомстві вже зреагували на ситуацію розпочавши службову перевірку.

Про інцидент 19-річна дівчина повідомила в Instagram. Вона опублікувала свої фото після побиття та написала історію, яка передувала цьому.

За словами дівчина вона, разом з трьома друзями, прибула до відділення поліції Приморського району Одеси, аби написати заяву на таксиста, який бризнув на них рідиною з перцевого балончика.

Поки вони писали заяву, до відділку зайшов чоловік у військовій формі з милицями у руках. Він назвався працівником ТЦК, певний час постояв поруч з поліціянтом, а потім вийшов.

“Після того, як заява була написана, поліція відмовилася нас випускати” – зазначила дівчина.

Обурившись тим, що їх не хочуть відпускати, дівчина з друзями почали фіксувати на камеру поведінку поліціянтів. Антоніна стверджує, що правоохоронці ніяк не реагували на знімання, а через 20 хвилин звинуватили її у дрібному хуліганстві, коли вона намагалась вийти з відділку, а поліціянт перекрив їй шлях руками.

“На питання: “Що відбувається?” мені відповіли: “Тепер почекаємо ТЦК””, – додала вона.

Чотирьох друзів не випускали з відділку протягом 2-х годин. Вже близько 23:00 поліціянти все ж відпустили двох 19-річних хлопців. Третього хлопця відпускати відмовились і дівчина вирішила залишитись з ним.

“І ось тут і з’являється чоловік з милицею з початку історії, заводячи за собою ще двох військових. Вони сказали, що мого друга зараз везуть на Канатну 86 “переночувати” і далі “розбиратимуться”. Це дослівно. З цього моменту я зрозуміла – якщо я скажу, що просто подруга для нього, мене зараз навіть слухати не будуть. Я сказала поліції і тцк, що я дівчина хлопця, якого хотіли відвезти і запитала: “Я можу проїхати з ним на Канатну?” мені впевнено відповідають “Так!””, – зауважила дівчина.

Після цього вони вийшли з відділку і пішли до автобуса. Першим у нього увійшов хлопець. Після цього, за словами Антоніни, працівник ТЦК відштовхнув її від автобуса, а сам увійшов до транспорту, після чого автобус почав їхати.

Унаслідок поштовху дівчина впала, та коли автобус почав від’їжджати, вона почала знімати це на камеру та бігти за транспортом, аби зафіксувати на відео водія.

“Почала стукати йому у вікно. Мені чесно було страшно. Автобус починає набирати швидкість та від’їжджає. Тут я бачу, як від райвідділу біжить той самий чоловік у військовій формі з милицями. Він ззаду б’є мене милицею по голові кілька разів, від чого у мене після першого удару випадає телефон (що видно на відео) і він далі продовжив замахуватися і бити милицями”, – розповіла дівчина.

За її словами, вона змогла відштовхнути чоловіка, внаслідок чого він впав. Антоніна, своєю чергою, почала втікати та кликати на допомогу, проте поліціянти не реагували.

“За підсумком я вся вкрита побоями і синцями, у мене два розсічення на голові і вже покладено кілька швів, забиття м’яз правого плеча, велика кількість синців”, – повідомила вона.

Фото: instagram.com/kkto14jrelx2/

Дівчина додала, що заяву їй доведеться писати у цьому ж райвідділі, біля якого її побили. Саме тому вона просить публічного розповсюдження інформації.

Допис дівчини швидко розповсюдили соцмережами та ЗМІ, і на нього зреагували в Одеському обласному ТЦК та СП.

“За фактом події, що трапилась днями під час комендантської години з громадянкою в Одесі на вулиці Грецькій, розпочато службову перевірку. У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства”, – мовиться у повідомленні.

У відомстві додали, що засуджують насильні дії т працюють з поліціянтами для встановлення реальних обставин.

З початку 2024 року Міноборони кодифікувало і допустило до експлуатації у Силах оборони понад 900 зразків озброєння і військової техніки, зокрема понад 600 – українського виробництва.

Міністерство внутрішніх справ Естонії днями визнало недостатніми зміни, котрі внесла Естонська православна церква Московського патріархату до свого статуту для розриву зв’язків з Москвою.

5 жовтня Букви опублікували матеріал про історію херсонки Олени Молокової, в якому йдеться про її…

Згідно зі ще не оприлюдненими планами НАТО, союзникам доведеться надати значно більше військ і зброї, щоб захистити себе від Росії, включаючи Німеччину.

Кібератака, ймовірно, пов’язана з китайським урядом, була націлена на мережу низки американських провайдерів широкосмугового доступу, потенційно отримавши доступ до інформації із систем, які федеральний уряд США використовує для санкціонованих судом запитів на прослуховування телефонних розмов у мережі.