Усик – Ф’юрі: де та коли дивитися бій за звання абсолютного чемпіона світу

Джерело: Букви

У суботу, 18 травня, український боксер, чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик проведе об’єднавчий бій з володарем пояса WBC Тайсоном Ф’юрі.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу пройде в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Спершу бій було заплановано на 17 лютого, однак через травму, яку Ф’юрі отримав під час одного зі спарингів, його довелося перенести.

Ексклюзивним транслятором поєдинку між Усиком і Ф’юрі на території України став медіасервіс MEGOGO.

Подивитися бій можна буде за передплатами “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” та “Спорт”.

Трансляція буде доступна в розділі “Спорт”, на власному каналі “MEGOGO Гонг” та на окремому поп-ап-каналі у розділі “Телебачення”, який з’явиться на сервісі у день події.

Переможець поєдинку Усик – Ф’юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

В Україні триває 968-ма доба повномасштабної російсько-української війни. За цей час втрати військ РФ у живій силі (вбиті та поранені) перевищили 675 тисяч осіб.

18 жовтня відзначають Європейський День боротьби з торгівлею людьми, Європейський день паперового пакета, Всесвітній день менопаузи та Міжнародний день жіночого щастя. Християни вшановують апостола і євангеліста Луку.

За даними синоптиків у п’ятницю, 18 жовтня, у більшості регіонів сухо та сонячно.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.