Кріс Гемсворт, відомий роллю Тора, прокоментував критику супергероїв Marvel

Джерело: The Hollywood Reporter

Австралійський актор Кріс Гемсворт, відомий роллю Тора, прокоментував критику фільмів Marvel, зокрема з боку таких режисерів, як Френсіс Форд Коппола та Мартін Скорсезе.

Фото: Getty Images

Раніше Мартін Скорсезе закликав не дивитись фільми Marvel, щоб “врятувати кіно”, а Форд Коппола назвав їх “одним прототипом фільму, створений знову і знову, щоб виглядати інакше”.

В інтерв’ю лондонській The Times актора запитали про коментарі режисерів.

“Це було жорстоко. У тих хлопців були фільми, які теж не працювали — у всіх нас є такі. Коли вони говорили про те, що не так із супергероями, я подумав, круто, розкажи це мільярдам, які їх дивляться. Чи всі вони помилялися?” — сказав Гемсворт.

Актор додав, що “відвідування кінотеатрів змінилося не через супергероїв, а через смартфони та соціальні мережі”. І всупереч будь-яким переконанням, “фільми про супергероїв фактично утримували людей у ​​кінотеатрах під час того переходу, і тепер люди повертаються. Тож вони заслуговують на трохи більше вдячності”.

На саміті у Вашингтоні НАТО планує зміцнити співпрацю з Південною Кореєю, зокрема щодо України.

Естонія передала Україні зенітно-ракетні комплекси малої дальності Mistral та ракети до них. Про це повідомило Міністерство оборони Естонії у суботу, 6 липня.

Улюбленець британців – кіт Ларі може покинути свій дім. В резиденції прем’єра на Даунінг-стріт побоюються через можливу ворожнечу між головним мишоловом Ларрі та кішкою Джо-Джо новообраного прем’єра Кейра Стармера.

Міністерство оборони повернуло Збройним силам України тисячі одиниць техніки. У відомстві зазначили, що “активно працюють над забезпеченням ЗСУ необхідними ресурсами”.

В Одесі фітнес-тренер образив військового і побажав смерті усім українським захисникам. Відео цього інциденту опублікував одеський волонтер і активіст Дем’ян Ганул. Причина конфлікту залишається невідомою.